Stand A22 4 kaasmakerijen produceren Collégial de Ciney Een regionale kaas waarvan het recept wordt gedeeld tussen 4 ambachtelijke kaasmakers. Fromagerie Coopérative Cœur de Condroz
Stand A22 Een nieuw label voor de Collegiale van Ciney Het nieuwe label Collegial de Ciney wordt exclusief gelanceerd op het Salon Saveurs et Métiers Fromagerie Coopérative Cœur de Condroz
Stand A12 Sombreffe, een authentieke ambachtelijke zalmkwekerij om te (her)ontdekken DFM Saveurs is een van de laatste ambachtelijke zalmfabrieken in België. Sinds 1993 zet het een traditie en een historisch en authentiek vakmanschap voort. DFM SAVEURS
Stand 1310 Bekijk het unieke verhaal achter Duroc D’Olives Krijg een unieke inkijk achter de schermen van de Duroc D’Olives boerderijen en ontdek waarom ons varkensvlees de beste keuze is voor op je bord! Duroc d'Olives
Stand A31 Trends Tendances Christophe Mausen & Céline Léonard (Les Bonbons de Grand-Mère) ont plaqué la Chambre de commerce pour l’atelier de bonbons Les Bonbons de Grand-Mère
Stand A31 CCI Mag / Le magazine des Chambres de Commerce de Wallonie Reconversion réussie dans la confiserie pour Céline et Christophe, anciens cadres de la CCI Les Bonbons de Grand-Mère
Stand A24 2022 Décembre Biotempo Publicatie in het tijdschrift Biotempo in “Actu Miam”. Les pâtes des Frangines