Waarom deelnemen

6 overtuigende argumenten

Saveurs & Métiers, de vakbeurs die voortaan ieder jaar plaatsvindt, verzamelt alle professionals uit de voedingssector en richt zich in het bijzonder tot de verschillende voedingsberoepen en voedingswinkels. Hieronder vindt u alle goede redenen om deel te nemen!

deelnemen in 2021

Neem deel aan de 4e editie van de vakbeurs en verstevig uw positie op de Waalse markt.

0
vakbezoekers
0
merken en producenten
0 %
tevreden exposanten

6 (heel goede) redenen om deel te nemen

#1

Perfect evenwicht tussen business en networking
Gedurende 3 dagen kunt u er nieuwe commerciële contacten aanknopen en uw klanten of partners ontmoeten... en dat allemaal in een gezellige, aangename sfeer.

#2

Eerste vakbeurs van het jaar
Krijg een stapje voor op de concurrentie: Saveurs & Métiers is de eerste B2B-vakbeurs voor de voedingssector in Franstalig België.

#3

Onmisbaar uithangbord voor de sector
U krijgt een unieke kans om uw nieuwe producten voor te stellen aan 6500 professionals en om zelf op de hoogte te blijven van de nieuwste grote trends op de markt.

#4

Commerciële kansen
75% van de bezoekers van de vakbeurs is op zoek naar een specifiek product, 66% is van plan om na de beurs ten minste één exposant te benaderen voor een bestelling.

#5

Inspirerend programma
Seminaries, demonstraties, wedstrijden... iedere editie komt de vakbeurs weer met nieuwe, originele activiteiten om tegemoet te komen aan de verwachtingen van het publiek en in te spelen op wat de sector belangrijk vindt.

#6

Een vakbeurs in de voorhoede
U kunt gebruikmaken van de 'Touch & Collect'-technologie. Verspreid uw digitale informatie en verzamel de contactgegevens van de bezoekers in één 'biepje'!

ALGEMENE VOORWAARDEN

Dit zeggen zij erover

Goed georganiseerde vakbeurs met een gemakkelijk aanspreekbaar team. Het scannen van de bezoekers met het 'Touch & Collect'-systeem biedt een echte meerwaarde.

Viviane BAJART
Oeno-Belgium

Bijzonder doelgerichte vakbeurs die altijd een kwaliteitspubliek uit de voedingssector aantrekt.

Dominique DUFOUR
Robot Coupe

Een echt business- en networkingplatform voor de Waalse voedingssector.

Marie PONCIN
Collège des Producteurs

Neem contact op met ons commerciële team

Wenst u een offerte op maat of meer informatie over onze deelnameformules? Ons team staat voor u klaar en antwoordt met plezier op al uw vragen.

Kévin MARTIN

+32 (0)81 36 00 41
kevin.martin@easyfairs.com

Scroll naar top