Search

standformules

1 evenement, 3 mogelijkheden om deel te nemen.

Een naakte oppervlakte of een all-inclusive indeling: kies de formule en standplaats die het beste past voor uw bedrijf, om deel te nemen aan Saveurs & Métiers. De beurs, het uithangbord van de sector, biedt u een onvergelijkbare visibiliteit voor 5000 slagers, bakkers en professionelen uit de food retail.

Bent u een kleine onderneming of producent van regionale producten? Neem dan deel met één van onze speciale formules. Deze formules zijn eenvoudig en aantrekkelijk, en bieden u de mogelijkheid om tentoon te stellen in een van de thematische zones van de beurs.

Boek uw stand vanaf vandaag

Vul het inschrijvingsformulier hieronder in, of contacteer ons team voor een persoonlijke opvolging.

Op maat stand

Naakte oppervlakte

Laat uw eigen creativiteit de vrije loop en bouw uw eigen stand van A tot Z

Standaardstand

Kies een functionele stand en richt die in volgens uw behoeften

All-in Stand

Laat ons alles regelen! Onze specialisten bieden u een 'instapklare' formule

Speciale formules

Start-up & TPE

Ben je onlangs gestart met je start-up en wil je graag je eerste stappen zetten op een beurs? Ben je een zeer klein bedrijf met maximaal 5 VTE’s? Dan kom je in aanmerking als start-up of als VSE!

Deelnemen aan Saveurs & Métiers als start-up >

Deelnemen aan Saveurs & Métiers als VSE >

Producent

Bent u een door APAQ-W erkende regionale ambachtsman of producent? Wees aanwezig op de zone “Saveurs de chez nous” en laat uw authentieke of originele producten ontdekken door een publiek dat op zoek is naar nieuwigheden.

Deelnemen aan Saveurs & Métiers als producent >

Market Place

Een nieuwe ruimte waar alles in het teken staat van de nieuwe verwachtingen van de consument: korte keten, bio (of conversie), fair trade, gezonde en natuurlijke producten, zero waste, vege-vegan, “free from” voedingsgewoontes…

Deelnemen in de Market Place van Saveurs & Métiers >

Marketing & digital

Vous proposez des services tels que
l’e-commerce, l’impression et la customisation, le graphisme, l’identité visuelle, et aussi l’e-réputation, le marketing digital, les outils digitaux…?  Profitez dès à présent d’un tarif all-in spécial.

Participer à Saveurs & Métiers en tant qu’entreprise digitale >

Producteur

Vous êtes un artisan ou producteur régional reconnu par l’APAQ-W ? Soyez présent sur l’espace “Saveurs de chez nous” et faites découvrir vos produits authentiques ou originaux à un public en quête de nouveautés.

Participer à Saveurs & Métiers en tant que producteur >

Contacteer ons verkoopteam

Wenst u een offerte op maat of meer informatie over onze deelnameformules? Ons team staat voor u klaar en antwoordt met plezier op al uw vragen.

Maite Velasco

Sales Executive
+32 (0)81 32 19 24
maite.velasco@easyfairs.com

Scroll naar top