3 inspiratiedagen voor voedingsprofessionals

know-how, trends and networking

Afspraak nu jaarlijks, verzamelt Saveurs & Métiers alle nieuwste trends voor professionals uit de voedingssector en food retail. Drie dagen lang kunt u er kennismaken met alle mogelijke apparatuur en producten voor uw activiteitensector. Maar Saveurs & Métiers is meer dan louter een beurs; het is de uitgelezen kans om inspiratie op te doen tijdens tal van demonstraties door vaklui en seminaries met experts ter zake.

de vakbeurs bezoeken

Wordt u graag op de hoogte gebracht wanneer de inschrijvingen starten? Schrijf u dan in op onze newsletter!

0
vakbezoekers
0
merken en producenten
0
activiteiten

#1 alle denkbare exposanten

Van grote merken tot streekproducenten: alle belangrijke ondernemingen uit de voedingssector zijn aanwezig op de beurs. Ontmoet de 130 exposantenen ontdek hun allerlaatste nieuwigheden.

#2 Trendsbarometer

Op de vakbeurs vindt u elk jaar de allernieuwste producten, apparatuur en diensten die op de markt werden gelanceerd. Ook technische trends en specifieke sectorinnovaties komen ruimschoots aan bod tijdens seminaries en demonstraties.

#3 Inspirerend programma

Laat u verrassen door de authentieke, technische of inventieve demonstraties door bekende vaklui. Op zoek naar een oplossing voor uw activiteit? Onze experts bespreken alle uitdagingen en trends in uw sector tijdens inspirerende seminaries.

#4 Omvattend aanbod

Van winkelinrichting over voedingsproducten tot verpakkingsoplossingen: Saveurs & Métiers biedt u een omvattend aanbod voor de voedings- en horecasector. U vindt er alle producten, apparatuur en diensten die uw zaak nodig heeft!

Scroll naar top