Search

3 inspiratiedagen voor voedingsprofessionals

know-how, trends and networking

Afspraak nu tweejaarlijks, verzamelt Saveurs & Métiers alle nieuwste trends voor professionals uit de voedingssector en food retail. Drie dagen lang kunt u er kennismaken met alle mogelijke apparatuur en producten voor uw activiteitensector. Maar Saveurs & Métiers is meer dan louter een beurs; het is de uitgelezen kans om inspiratie op te doen tijdens tal van demonstraties door vaklui en seminaries met experts ter zake.

de vakbeurs bezoeken

Wordt u graag op de hoogte gebracht wanneer de inschrijvingen starten? Schrijf u dan in op onze newsletter!

Nieuw in 2023

#1 Saveurs & Métiers gaat digitaal

Digitale innovaties en marketingoplossingen zijn niet meer weg te denken uit het professionele leven, en daarom gaat Saveurs & Métiers digitaal en verwelkomt nu ook exposanten die gespecialiseerd zijn in: e-commerce, drukwerk en customisation, grafische vormgeving, visuele identiteit en e-reputatie, digitale marketing, digitale tools en nog veel meer…
0
vakbezoekers
0
merken en producenten
0
activiteiten

#1 must-sees exposanten

Van grote merken tot lokale producenten, de belangrijkste voedingsbedrijven zullen op de beurs aanwezig zijn. Kom kennismaken met de 160 exposanten en ontdek hun nieuwe producten.

#2 Trendoverzicht

Producten, uitrusting of diensten, brengt de beurs de innovaties en nieuwe producten samen die onlangs op de markt zijn gebracht. Tijdens het programma worden ook technische en sectorale tendensen belicht: conferenties en demonstraties.

#3 Inspirerend programma

Laat u verrassen door de authentieke, technische of inventieve demonstraties door bekende vaklui. Op zoek naar een oplossing voor uw activiteit? Onze experts bespreken alle uitdagingen en trends in uw sector tijdens inspirerende seminaries.
Professeur Calande - ITCA Suarlée

#4 Meer dan zomaar een beurs: een springplank naar de waalse markt

Saveurs & Métiers is hét uithangbord van de sector, waar u uw klanten kunt ontmoeten, gegevens verzamelen om nieuwe klanten te werven en uw zaak een boost geven. Een plek vol ontdekkingen en gelegenheid tot boeiende gesprekken. Het winnende recept van vakbeurs Saveurs & Métiers: een mespuntje innovatie en nieuwigheden, een snuifje gezelligheid en dat alles overgoten met een sausje van seminaries, wedstrijden en netwerkmogelijkheden.
Scroll naar top