Bezoekers profiel

Wie ontmoet u op de beurs ?

Saveurs & Métiers trekt ieder jaar zo’n 5500 professionele bezoekers aan, hoofdzakelijk uit Franstalig België. Die zijn op zoek naar inspiratie of een specifiek product en de meerderheid van hen wil na de beurs opnieuw contact opnemen met een of meerdere exposanten
0 %

Slagers-Vleeswaren-Slachthuizen

0 %

Bakkers Patissiers Chocolatiers

0 %

Restaurants & Horeca

0 %

food retail

0 %

Voedingsproductie

0 %

Andere

bezoek redenen

#1

De allernieuwste trends ontdekken en op de hoogte blijven

#2

Een specifiek product zoeken en bestellingen plaatsen

#3

Networking: hun bestaande contacten ontmoeten en uw professionele netwerk uitbreiden

62%

is manager of koper

7,8/10

bezoekers evaluatie

87%

komt uit Wallonië

79%

plan om de beurs in 2022 te bezoeken

Dit zeggen zij erover

Mooie evolutie van de stands, exposanten ook voor 'kleine volumes' beschikbaar. Uitstekend scanningssysteem om een overzicht van de bezochte stands te ontvangen.
C. TOUSSAINT
Beneo-Orafti
Aangename sfeer, representatieve exposanten en een mooie diversiteit met ook kleine producenten.
H. LEONARD
Fédération Francophone de la Boulangerie Pâtisserie
Heel volledige en gezellige beurs: veel exposanten, gemakkelijke gangen om door te wandelen en eenvoudig om gezochte exposanten te vinden dankzij het scansysteem.
C. DOSERAY
Boulangerie des Tanneurs
Scroll naar top