Search

Bezoekers profiel

Wie ontmoet u op de beurs ?

Saveurs & Métiers trekt ieder jaar zo’n 4000 professionele bezoekers aan, hoofdzakelijk uit Franstalig België. Die zijn op zoek naar inspiratie om hun passie te voeden of naar een specifiek product, uitrusting of dienst om hun zaak te doen groeien.

0 %

Slagers-Vleeswaren-Cateraars

0 %

(Banket)bakkerijen-Chocolatiers-Confectie

0 %

food retail

Algemene voedingswinkels (supermarkten, minimarkten, enz.), kruidenierswinkels, gespecialiseerde voedingswinkels

0 %

Restaurants-Horeca

0 %

Voedingsproductie en -industrie-groothandelaars

0 %

Andere

Professionele organisaties, onderwijs en media, grootkeukens…

bezoek redenen

#1

De allernieuwste trends ontdekken en op de hoogte blijven

#2

Een specifiek product zoeken en bestellingen plaatsen

#3

Networking: hun bestaande contacten ontmoeten en uw professionele netwerk uitbreiden

62%

is manager of koper

7,1/10

bezoekers evaluatie

87%

komt uit Wallonië

81%

plan om de beurs in 2025 te bezoeken

Dit zeggen zij erover

Deelnemen aan de beurs Saveurs & Métiers 2023 gaf Chimay Fromages de gelegenheid om het contact met bestaande klanten te vernieuwen en nieuwe partners te ontmoeten die actief zijn in de Waalse voedings- en detailhandel. Dit alles in een professionele en vriendelijke sfeer. Na enkele maanden stellen de doeltreffende tools van Data Collect die op de beurs ter beschikking werden gesteld, ons in staat om deze relaties dagelijks te onderhouden.

Alexandre Vulsteke
Chimay

Het is het perfecte moment om tijd vrij te maken om onze klanten uit te nodigen en te ontmoeten. Het is een perfecte beurs voor prospectie in de wereld van de fijne voeding. Het is ook een plek waar je het Belgische voedselecosysteem beter kunt leren kennen en een aantal geweldige samenwerkingen/klantenrelaties kunt aangaan. En last but not least is de hele sector aanwezig, zodat je de laatste ontwikkelingen op het gebied van machines in de gaten kunt houden.

Paul Navez
La Biscuiterie Namuroise

Voor ons is Saveurs & Métiers intussen een vaste waarde. Het laat ons toe onze klanten lokaal te ontvangen en te inspireren. De beurs vervult dus ook zijn rol van netwerkevent.

Dieter Berckmoes
Franky Fresh Food

We nemen deel aan Saveurs & Métiers omdat we er een hoogwaardig publiek van klanten en potentiële klanten ontmoeten. Het feit dat de beurs eens in de 2 jaar wordt gehouden, betekent ook dat we een aanvaardbare investering kunnen doen in termen van tijd en middelen.

Marc-Henri Denis
Ets Denis
Scroll naar top