

Vakbeurs voor professionals uit voedingssector en food retail
31 januari tot 2 februari 2027
Namur expo
3 inspiratiedagen voor voedingsprofessionals
Know-how, trends and networking
Afspraak nu tweejaarlijks, verzamelt Saveurs & Métiers alle nieuwste trends voor professionals uit de voedingssector en food retail. Drie dagen lang kunt u er kennismaken met alle mogelijke apparatuur en producten voor uw activiteitensector. Maar Saveurs & Métiers is meer dan louter een beurs; het is de uitgelezen kans om inspiratie op te doen tijdens tal van demonstraties door vaklui en seminaries met experts ter zake.
Het beste van het beste
Internationale merken, belangrijke leveranciers, veelbelovende start-ups of lokale producenten: alle toonaangevende ondernemingen uit de voedingssector tekenen present op de beurs ! Kom hen ontmoeten en ontdek hun nieuwigheden
Inspirerend programma
Origineel, technisch of inventief laat u verrassen door de demo’s van bekende chef-koks en ambachtslieden. Op zoek naar oplossingen voor uw bedrijf ? Onze experts bespreken alle uitdagingen en trends in uw sector tijdens inspirerende seminaries.
Werven of solliciteren in de voedingssector
Met het oog op de kritieke situaties en tekorten voor veel beroepen in de voedingssector, bundelt Saveurs & Métiers de krachten met Forem om informatiesessies en bijeenkomsten voor werkgevers aan te bieden: hulp bij tewerkstelling, aanwervingsadvies, opleidingsaanbod op maat, enz.
Meer dan zomaar een beurs : een springplank naar de waalse markt
Saveurs & Métiers is hét uithangbord van de sector, waar u uw klanten kunt ontmoeten, gegevens verzamelen om nieuwe klanten te werven en uw zaak een boost geven. Een plek vol ontdekkingen en gelegenheid tot boeiende gesprekken. Het winnende recept van vakbeurs Saveurs & Métiers: een mespuntje innovatie en nieuwigheden, een snuifje gezelligheid en dat alles overgoten met een sausje van seminaries, demos, wedstrijden en netwerkmogelijkheden.