Vakbeurs voor professionnals uit voedingssector en food retail

26|27|28 januari • Namur Expo

saveurs et metiers

• Perfect evenwicht tussen know-how, trends en networking •

Saveurs & Métiers, de vakbeurs die voortaan ieder jaar plaatsvindt, verzamelt de laatste trends voor alle professionals uit de voedingssector en food retail. Tijdens 3 dagen ontdek u het meest omvattend aanbod voor uw bedrijfssector: innovatieve producten, denkbare exposanten en inspirerend programma.

Dagen
Uren
Minuten

Inspirerend programma

Origineel, technisch of inventief laat u verrassen door de demo’s van bekende chef-koks en ambachtslieden. Op zoek naar oplossingen voor uw bedrijf ? Onze experts bespreken alle uitdagingen en trends in uw sector tijdens inspirerende seminaries

thème 2020 : retail on the go

Dit jaar verwelkomen we een nieuwe sector op de beurs en bieden we een reeks ‘on the go’ producten aan om het aanbod in uw zaak te diversifiëren: lunches, zoete/hartige hapjes, dranken…
Dit is eveneens de gelegenheid om de laatste alternatieven qua packaging en zero waste te ontdekken.

saveurs & Wallonie

Neem de tijd om op uw gemak door de gangen van Saveurs & Wallonie te wandelen, een ruimte speciaal voor producenten van streekproducten en lokale ambachtslieden. Ieder jaar worden daar een honderdtal producten van Waalse bodem aan het publiek voorgesteld

Onze partners

Scroll naar top