Search

Praktische info

2 | 3 | 4 februari 2025 • Namur Expo

Zondag 2/02 : 10u – 19u Maandag 3/02 : 10u – 19u Dinsdag 4/02 : 10u – 18u
Namur Expo Avenue Sergent Vrithoff, 2 5000 Namen
Voor voedingsprofessionnals Gratis toegangsbewijs na registratie.  Zonder vooraf registratie :  € 35
facemaskstandalone-1024x1024

corona maatregelen

Meer dan ooit is uw veiligheid is onze prioriteit. We hebben alles in het werk gesteld om de properste en veiligste plek te creëren om mekaar te ontmoeten en zaken te doen.

ROUTEBESCHRIJVING & PARKEREN BIJ NAMUR EXPO

Namur Expo is centraal gelegen in de Waalse hoofdstad Namen en gemakkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en te voet. Gezien het succes van de vorige edities en het beperkte aantal parkeerplaatsen raden we u aan om met het openbaar vervoer te komen. Wenst u toch met de auto te komen, dan vindt u hieronder onze alternatieven om vlot de beurs te bereiken.

Toegang

Met de openbaar vervoer

MET DE TREIN Het NMBS-station van Namen ligt op 10 minuutjes wandelen van Namur Expo. Vanaf het station kunt u ook buslijnen 27 en 51 nemen. MET DE BUS Behalve buslijnen 27 en 51 komen er tal van bussen langs de Place Wiertz, vlak bij Namur Expo: n°3, n°5, n°6, n°6b, n°10 en n°28

Met de auto

Namur Expo bereiken

  • Via E411 (Brussel – Luxemburg), afrit 13 (Champion) richting centre-ville / gare
  • via E42 (Bergen – Luik), afrit 12 richting centre-ville / gare (stadscentrum / station)

Alternatief parkeren

Park & Ride (P+R)

Vanaf de P+R kunt u tegen een voordeeltarief een pendelbus van de TEC nemen tot in het centrum van Namen en Namur Expo. (! valideer uw vervoersticket aan de zuil ‘Self P+R’ voor u op de bus stapt!).

Pendeldienst

Parkeer uw auto op een van onze alternatieve parkings en geniet van een warm drankje terwijl u wacht op de pendelbus die u tot aan de vakbeurs brengt.

Shuttle vanaf Belgrade (5001)

WAAR: Parking  – winkel TRAFIC Av. Jean Pochet, 1 5001 • Belgrade Uurooster: alle 30 minuten, van 9u30 tem 19u

FAQ

Registratie en toegangsbewijs

Als u in het bezit bent van een registratiecode, dan kan u zich via de website registreren voor een gratis bezoek aan Saveurs & Métiers
De registratiecodes worden door onze exposanten verdeeld. Neem gerust contact op met uw leverancier(s) om een code te verkrijgen.
Neen, u dient zich nog online te registreren met de registratiecode die u op de kaart vindt. Na deze registratie, ontvangt u een e-ticket in uw mailbox dat u afgeprint dient mee te brengen. Geen printer ? De hostesse kan uw barcode  op uw Smartphone inscannen.
Ja. Zonder registratiecode kan u een ticket aan de kassa kopen aan € 35,00 (alleen met bankkaart)
A votre arrivée au salon, vous recevrez un badge nominatif.  Si vous souhaitez revenir, ne passez pas par les comptoirs d’enregistrement et présentez-vous directement au contrôle d’entrée avec ce même badge.
Alleen op maandag 27 en dinsdag 28 januari en voor studenten die in hun laatste schooljaar zitten. (slagerij, (banket)bakkerij…) Het is verplicht onder toezicht te zijn van een leraar. Het is verplicht om de organisatie vooraf te informeren.
Nee. Huisdieren zijn omwille van hygiënische redenen niet toegelaten in de beurshallen.

Faciliteiten en praktische info

Ja. Er is een vestiaire voorzien aan de ingang. De prijs is 2€/kleding.
Ja. Er is over de volledige beursoppervlakte gratis WiFi. Maak verbinding met het netwerk ‘Namur Expo’.
Ja. U kan tijdens uw beursbezoek genieten van een lekkere lunch of een snel tussendoortje in een van onze cateringpunten’
Ja. De beurs bevindt zich op het gelijkvloers en er zijn aangepaste toiletten aanwezig. U kan ook een rolstoel reserveren. Hiervoor maakt u best een reservatie via dit gsm-nummer: +32 (0)81 36 00 42
Scroll naar top