Search

Saveurs & Métiers gaat digitaal

Welke digitale tools voor uw sector?

Digitale innovaties en marketingoplossingen zijn relevant en noodzakelijk geworden voor detailhandelaars. Daarom gaat Saveur & Métiers voor digitaal en verwelkomt ze exposanten die gespecialiseerd zijn in: e-commerce, drukwerk en maatwerk, grafisch ontwerp, visuele identiteit en ook e-reputatie, digitale marketing, digitale hulpmiddelen en nog veel meer…

Exposant worden

Bent u een bedrijf dat actief is in digitale marketing? Word exposant in het Digitaal Paviljoen en ontmoet meer dan 5500 bezoekers!

Talrijke conferenties en workshops

In het Digitale Paviljoen staat een tiental exposanten die gespecialiseerd zijn in marketing, digitale tools, creatie en druk van reclamemateriaal of de nieuwste technologieën voor een efficiënte bedrijfsvoering, dag na dag.

Talrijke conferenties en workshops

Hoe bouw ik mijn website? Hoe maak ik een webshop? Welke sociale netwerken moet ik kiezen voor mijn bedrijf? Hoe Google tools correct gebruiken? Welke overheidssteun is er beschikbaar om mij te helpen bij mijn digitale overgang? Dit zijn allemaal vragen die onze professionals in de voedingsindustrie zich stellen in een tijd waarin het digitale tijdperk steeds belangrijker wordt. Ons programma van conferenties en workshops onder leiding van deskundigen uit de sector zal u alle antwoorden geven die u nodig hebt.

Onze digitale partners

Scroll naar top