Eggusto is een ambachtelijke fabrikant van verse, droge en gevulde pasta met hoge toegevoegde waarde.
Onze grondstoffen worden zorgvuldig gekozen om de best mogelijke kwaliteit eindproducten te kunnen bieden.
Wij garanderen biologische meel en griesmeel met een opmerkelijke traceerbaarheid die een gegarandeerde Belgische en Italiaanse oorsprong garandeert.
Wekelijks krijgen we ultraverse biologische eieren van lokale boerderijen, die we zorgvuldig met de hand breken in ons atelier in Gembloux.
Onze unieke productieprocessen stellen ons in staat om specifieke goedkeuringen te verkrijgen, zoals de verwerking van rauwe eieren.
Wij werken met een HACCP-kwaliteitsplan en beschikken over meerdere controlepunten die de kwaliteit van producten en processen garanderen.
Ons biologische controleorgaan zorgt voor een dubbele verificatie van onze traceerbaarheid en onze productieprocessen.
Onze producten worden erkend en besteld door professionals die op zoek zijn naar een verhoging van de kwaliteit van hun product en een betere klantentrouw dankzij de afbakening van smaak.
Eggusto is actief en wordt aangeboden in verschillende sectoren, zoals:
– Kortsluiting
– Biologische en conventionele zelfstandige detailhandel
– HORECA
– Verwerkers en cateraars
– Groothandelaars
Eggusto-producten staan bekend om hun smaak en het unieke karakter van hun kwaliteit en zijn gelijkwaardig aan zelfgemaakt werk.
“Il vero gusto della pasta” is niet alleen een commercieel argument, het heroriënteert de essentie van ons concept echt op de initiële waarde: het plezier van het eten van een goed product.
Eggusto-pasta is niet alleen uitstekend van smaak, maar voldoet ook aan de behoeften van horeca- en verwerkingsprofessionals op het gebied van bereidingsgemak en kookeigenschappen.
Kom ons bezoeken op de smaken- en handelsbeurs om samen de samenwerkingsmogelijkheden te verkennen!
