Vrai et Bon par les Canards du Val de Luce

VRAI & BON par Val de Luce

A propos

Maison Val de Luce is een Franse ambachtelijke producent van kant-en-klare kwaliteitsmaaltijden, Foies Gras en terrines sinds 1981. De kant-en-klare maaltijden in potten van Vrai & Bon worden met de hand gemaakt.
Bereide gerechten zonder toegevoegde kleurstoffen of conserveringsmiddelen, gegarandeerd door de ISO 22000-norm voor voedselveiligheid.
Recepten gecreëerd door Philippe Boucquez Maître Artisan met partner Chef Michel Grobon (voormalig Chef van Maison Blanche) in Val de Luce, Thennes, Frankrijk.
Vrai & Bon biedt een ruim assortiment van 52 kant-en-klare gerechten (voorgerechten, hoofdgerechten, desserts) in individuele porties, die na een eenvoudige opwarming van 3 minuten uit de pot kunnen worden gegeten, op kamertemperatuur kunnen worden bewaard en een lange houdbaarheid van 4 jaar hebben.
Een ideale gastronomische cateringoplossing voor BTB of BTC.

Actualités

Offres d'emploi

Information de contact

Nous contacter

Scroll naar top