SAINTE NITOUCHE (BRASSERIE ET DISTILLERIE DE LA CROIX)

SAINTE NITOUCHE (BRASSERIE ET DISTILLERIE DE LA CROIX)

A propos

Een familie met een passie, bieren en sterke dranken met karakter!
Door samen met mijn schoonboer, Vincent Weytjens, op 29 april 2014 de Brasserie de la Croix op te richten, heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt.
Ons familiebedrijf heeft een capaciteit van 4000 hl en maakt speciaalbieren van hoge gisting met gisting op de fles, die onder de merknaam Sainte Nitouche worden verkocht of voor onze klanten op maat worden gebrouwen.
In 2019 bracht onze passie ons ertoe ook onze eigen sterke drank te distilleren.
Vanaf het begin hechten wij bijzonder veel belang aan de kwaliteit van de ingrediënten en aan de beheersing van de processen.
We willen dicht bij onze klanten staan en laten ons bij ons werk leiden door waarden zoals vriendschap, traditie en klanttevredenheid.
Met de bieren en de sterke dranken van Sainte Nitouche willen wij u laten kennismaken met het menselijk avontuur dat wij beleven. Gezondheid!

Actualités

Offres d'emploi

Commercial indépendant

La Brasserie de la Croix produit et commercialise des bières conventionnelles, des bières BIO et des alcools. Nos produits sont vendus sous la marque Sainte Nitouche.
Pour accompagner notre développement, nous cherchons, pour la Belgique et la France, des commerciaux indépendants bien introduits dans la GMS, les grossistes / dépositaires et l’Horeca.
Nous attachons beaucoup d’importance à ce que nos nouveaux ambassadeurs partagent nos valeurs.
N’hésitez pas à me contacter pour plus de renseignements.
Vincent Weytjens
Administrateur

View Jobs Ads »

Information de contact

Nous contacter

Scroll naar top