Refacom sa/nv

Refacom sa/nv

A propos

Verpakkings- en omsnoeringsmachines – voor Refacom hebben ze geen geheimen
Toen Meneer Georges Vanhamme in 1991 Refacom oprichtte, wist hij dat de producten die hij wilde verkopen – omsnoeringsmachines en andere automatische verpakkingsmachines – zijn klanten tijd zouden helpen besparen.
Verpakkingsmachines evolueren voortdurend …
De techniek heeft sindsdien niet stilgestaan, zowel wat verpakking als omsnoering betreft. Het doel blijft hetzelfde: de eigenaar in staat stellen om tijd te winnen en efficiënter te werken. Al meer dan 25 jaar vernieuwt Refacom zijn aanbod dan ook regelmatig, om voorop te blijven lopen in deze specifieke technologie.
… een vertrouwensrelatie met de fabrikanten
Refacom produceert de machines in zijn aanbod niet zelf, maar het heeft daarom niet minder aandacht voor aangebrachte verbeteringen. Verpakken en omsnoeren is een zeer gespecialiseerde sector. Refacoms knowhow en kennis resulteerde in zeer nauwe banden met zijn partners, zoals : Bolloré – Mecapack – Plastobreiz – TLM – Smipack, etc..
Altijd op zoek naar de beste prijs/kwaliteitverhouding
Met bijna drie decennia ervaring heeft Refacom uiteraard inzicht in de specifieke behoeften van zijn klanten op het gebied van verpakkings- en omsnoeringsmachines. De voorgestelde oplossingen worden aangepast aan hun behoeften en verwachtingen, en bieden als zodanig een prijs/kwaliteitverhouding die zelden wordt geëvenaard.
Eerst uitproberen, dan kopen
Een verpakkingsmachine of omsnoeringsmachine kiezen, is niet eenvoudig. Met een showroom en werkplaats in Lot, ten zuiden van Brussel, biedt Refacom zijn klanten de mogelijkheid om nieuwe modellen te testen en zo te ondervinden welke productiviteitswinst ze kunnen opleveren. De gebruiksvoorwaarden zijn realistisch: klanten kunnen dan ook verschillende verbruiksgoederen testen om er zeker van te zijn dat ze de juiste keuze maken.

Actualités

Offres d'emploi

Information de contact

Nous contacter

Scroll naar top