CREATIE EN PRODUCTIE VAN SMAAKVOLLE ARTISANALE PASTA.
De activiteit is gewijd aan de creatie en productie van lokale en ambachtelijke gastronomische pasta, gecertificeerd
biologisch onder controle van Certisys.
Het FRANGINES pasta-assortiment is ontwikkeld om klassieke pasta’s met smaak, pep en aroma te herontdekken.
Het deegwarenassortiment van ALDENTO ligt aan de basis van onze ontwikkeling.
Het combineert innovatie en traditie. Het is een pasta van harde tarwe, versterkt met meel van eetbare insecten,
een natuurlijke bron van eiwitten met een hoge voedingskwaliteit en een gering milieueffect.
Voor de productie hebben wij gekozen voor professionele Italiaanse apparatuur, dit om een constante kwaliteit te
garanderen en om de pasta langzaam bij lage temperatuur te laten drogen (max. 42°) om de voedingswaarde en de
organoleptische kwaliteiten van de droge pasta te behouden.
Al onze pasta wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegd zout, conserveringsmiddelen,
kleurstoffen of additieven.
De pasta wordt geproduceerd in een atelier dat werkt met tarwe (gluten), eieren en ingrediënten waarvan de
allergenen lijken op schaaldieren, weekdieren en mijten (eetbare insecten).