La Boucherie Belge

Over ons

De Koninklijke Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België en Saveurs & Métiers .. Een vaste waarde voor de slager.

Beste bezoeker,

Welkom op één van de belangrijkste slagersbeurzen van ons land. Als Koninklijke nationale beroepsvereniging zijn we pertinent aanwezig en dit om verschillende redenen.

De vakwedstrijd DE BELGISCHE BEENHOUWERIJ is een vaste waarde op dit slagersevenement bij uitstek en daar staan we, als inrichter, 100% achter. Dit jaar staat de wedstrijd in het teken van DROGE WORSTEN.

Het geeft aan vele slagers de kans om hun eigen ambachtelijk product te laten keuren door een deskundige jury en zo de erkenning te ontvangen en de vruchten te plukken van het resultaat van individueel vakmanschap en beroepsliefde.

Daarnaast organiseren wij HET GOUDEN MES 2020 voor leerlingen uit het slagersonderwijs. Deze wedstrijd geeft hen de kans om zich te meten met andere leerlingen en ervaring op te doen.

De wedstrijden zijn de meest directe en waardevolle promotie voor de slagerij.

De Koninklijke Landsbond der Beenhouwers verwelkomt u graag. U kan bij ons terecht met al uw vragen.

Onze stand is het ontmoetingspunt voor een aangename babbel onder collega’s en natuurlijk staan we klaar om u te woord te staan.

Misschien bent u nog geen lid van de Landsbond der Beenhouwers? Dan is dit het moment om u te laten voorlichten over wat wij voor u kunnen betekenen.

Als zelfstandige slager hebt u immers een beroepsvereniging nodig die gespecialiseerd is in de vleessector en meer bepaald in de detailhandel.

Wilt u er meer over weten of collega’s ontmoeten?
U bent van harte welkom!

De voorzitters

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top