Bleuzé

Over ons

authentic fine food stories since 1948
Fijne voedingswaren met een verhaal: Bleuzé heeft er een neus voor. Ons eigen verhaal begint in 1948, met de wens het na-oorlogse culinaire landschap wat bij te kruiden met impulsen uit de Franse en Italiaanse keukens. Inmiddels is Bleuzé uitgegroeid tot een regionaal toonaangevende delicatessenverdeler, met premium lekkernijen uit alle windstreken.
Onze klanten, of het nu kleine kruidenierswinkels, hippe concept stores of de bekende supermarktgiganten zijn, kunnen bij ons terecht voor meer dan 1500 producten die met zorg worden geselecteerd. Van Macedonische Ayvar en Thaïse curries tot Zuid-Afrikaanse olijfolie en Engelse marmelades: Bleuzé koopt al haar producten rechtstreeks in bij lokale producenten. Na 60 jaar, hebben we dan ook een rijk
netwerk opgebouwd van 60 verschillende leveranciers uit meer dan 20 landen. Als fine food specialists, bevinden we ons graag daar waar het allemaal gebeurt. Soms houden we het, met een ruim aanbod aan specialfoods van Belgische makelij, overigens ook dichter bij huis.
Naast de klassiekers onder de verfijnde etenswaren, staan wij altijd op de uitkijk voor vernieuwende smaakervaringen en culinaire innovaties. Zo wordt de eigentijdse fijnproever verrast met onder meer glutenvrije producten of de nieuwste trendy zouten uit Ibiza. Het zijn voedingswaren die onze eetcultuur verrijken en de meest simpele maaltijden upgraden tot iets bijzonders.
Respect voor authenticiteit, kwalitatieve ingrediënten en originele recepten, zijn de rode draden doorheen ons immer groeiend assortiment. Of onze delicatessen nu van ver of dichtbij komen, traditioneel of juist gloednieuw zijn: de smaak primeert.
Bleuzé laat namelijk graag de producten zelf het verhaal van hun
streek vertellen. Luister je mee?

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top