Bernard Gotta – Viande Liège
Bernard Gotta – Viande Liège

Bernard Gotta – Viande Liège

A propos

Bernard Gotta, gevestigd in Luik in een centrum van uitstekende voedingsproducten. In 1930 richtte Emile Piron een groothandel in vleeswaren op en sindsdien is het vakmanschap van generatie op generatie doorgegeven. De firma is met haar tijd mee geëvolueerd. Ze werkt intussen met een selectie plaatselijke kwekers en biedt haar klanten geavanceerde diensten aan. Dat klantenbestand bestaat uit ambachtelijke slagers en middelgrote warenhuizen. Het bedrijf Gotta kent elk van de producenten met wie het werkt. Deze aanwezigheid ter plaatse staat borg voor het respect voor het dier en de kwaliteit van het vlees dat het levert. De onderneming heeft een bijzondere expertise ontwikkeld in de handel in rund- en varkensvlees en biedt een breed assortiment producten aan: rund-, varkens-, kalfs-, pluimvee- en wildvlees.
Onlangs lanceerde Bernard Gotta “Pré de chez nous”, een uniek label voor lokaal, duurzaam en lekker rundvlees met een lagere CO2-voetafdruk en extra aandacht voor dierenwelzijn.
Meer informatie: www.bernardgotta.be – www.prédecheznous.be

Actualités

Offres d'emploi

Secretaris / Secretaresse

Het bedrijf Bernard Gotta, gevestigd in Luik in een centrum van voedingsmiddelenexpertise, is de erfgenaam van een knowhow die is doorgegeven sinds Emile Piron in 1930 zijn vleesgroothandel oprichtte. In 2022 heeft zij meer dan 60 werknemers en beschikt zij over een lokaal netwerk wat betreft de keuze van haar kwekers en een ultramoderne service voor haar klanten. Bernard Gotta is vandaag op zoek naar een secretaresse (M/V)!

View Jobs Ads »

Boekhouder

Het bedrijf Bernard Gotta, gevestigd in Luik in een centrum van voedingsmiddelenexpertise, is de erfgenaam van een knowhow die is doorgegeven sinds Emile Piron in 1930 zijn vleesgroothandel oprichtte. In 2022 heeft zij meer dan 60 werknemers en beschikt zij over een lokaal netwerk wat betreft de keuze van haar kwekers en een ultramoderne service voor haar klanten. Bernard Gotta is vandaag op zoek naar een boekhouder (M/V)!

View Jobs Ads »

Orderpicker

Het bedrijf Bernard Gotta, gevestigd in Luik in een centrum van voedingsmiddelenexpertise, is de erfgenaam van een knowhow die is doorgegeven sinds Emile Piron in 1930 zijn vleesgroothandel oprichtte. In 2022 heeft zij meer dan 60 werknemers en beschikt zij over een lokaal netwerk wat betreft de keuze van haar kwekers en een ultramoderne service voor haar klanten. Bernard Gotta is vandaag op zoek naar een orderpicker (M/V)!

View Jobs Ads »

Vrachtwagenchauffeur

Het bedrijf Bernard Gotta, gevestigd in Luik in een centrum van voedingsmiddelenexpertise, is de erfgenaam van een knowhow die is doorgegeven sinds Emile Piron in 1930 zijn vleesgroothandel oprichtte. In 2022 heeft zij meer dan 60 werknemers en beschikt zij over een lokaal netwerk wat betreft de keuze van haar kwekers en een ultramoderne service voor haar klanten. Bernard Gotta is vandaag op zoek naar een vrachtwagenchauffeur (M/V)!

View Jobs Ads »

Dock Agent

Het bedrijf Bernard Gotta, gevestigd in Luik in een centrum van voedingsmiddelenexpertise, is de erfgenaam van een knowhow die is doorgegeven sinds Emile Piron in 1930 zijn vleesgroothandel oprichtte. In 2022 heeft zij meer dan 60 werknemers en beschikt zij over een lokaal netwerk wat betreft de keuze van haar kwekers en een ultramoderne service voor haar klanten. Bernard Gotta is vandaag op zoek naar een dock agent (M/V)!

View Jobs Ads »

Information de contact

Nous contacter

Scroll naar top